Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yasemin Adar : Kgiiwszab6cbm - Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu.

Yasemin Adar : Kgiiwszab6cbm - Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu.. Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Şampi̇yon world champion 75 kg.

Browse 243 yasemin adar stock photos and images available, or start a new search to explore more stock. 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir doğumlu olan yasemin adar, güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

6kw8iwdjjuus7m
6kw8iwdjjuus7m from i2.cnnturk.com
Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi. Yasemin adar, 6 aralık 1991 yılında balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Yasemin adar haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel yasemin adar haber sayfasında yer alıyor. Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. Yasemin adar (born december 6, 1991) is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. Kadının doğasında güçlü olmak var. Yasemin adar haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. 75 kiloda dünya şampiyonu olan sporcumuz kaç yaşında? Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi. Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Toplam 33 yasemin adar haberi bulunmuştur. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı.

Ancak esas olay bu değil. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. See more of yasemin adar on facebook. Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu.

Milli Guresci Yasemin Adar Yari Finalde Medyatik Haberler Gazete Gzt Gazete Basliklari Gazete Haberi
Milli Guresci Yasemin Adar Yari Finalde Medyatik Haberler Gazete Gzt Gazete Basliklari Gazete Haberi from medyatikhaberler.com
1991 yılında balıkesir'in çiçekpınar köyünde doğdu. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Ancak esas olay bu değil. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Ancak esas olay bu değil. Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Yasemin adar, 6 aralık 1991 yılında balıkesir'de dünyaya gelmiştir. See more of yasemin adar on facebook. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. Bu durum yasemin adar hakkında internet üzerinde arama yapılmasına yol açtı. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle. Kadının doğasında güçlü olmak var.

Milli Guresci Yasemin Adar Tokyo Olimpiyatlari Na Kota Aldi
Milli Guresci Yasemin Adar Tokyo Olimpiyatlari Na Kota Aldi from www.uahaber.com
181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. See more of yasemin adar on facebook. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Şampi̇yon world champion 75 kg.

En son 2016 avrupa güreş.

Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. Şampi̇yon world champion 75 kg. Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database. Yasemin adar mersin'de 2013 yılında düzenlenen akdeniz oyunları'nda 72 kg kategorisinde altın madalya yasemin adar aslen balıkesir'lidir ve balıkesir doğumludur. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. Browse 243 yasemin adar stock photos and images available, or start a new search to explore more stock. She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. Yasemin adar, üst üste kazandığı başarılarla türkiye'nin gururu oldu.